2015. május 13., szerda

10. Fejezet: Légy a barátnőm.


-Ness szemszöge-

-Már 8 napja vagyok bennt ebben a nyavalyás kórházban, mert a vizsgálatok miatt eltolódott, de ma végre mehetek haza. Vagyis Niall-hez. Niall mar összekészülve ül a padon, a csomagjaimmal az ölében. Nem hiszem el minek kellett nekem belemennem, hogy majd ő vigyáz rám. Neki is van élete és... még nem léptem túl Dave-en...Azt hiszem. De akkor miért nem sírsz?! Sőt nem is gondolsz rá…Eszedbe sem jut. Magyarázott belsőm. Ajj... Na jó már rég túlléptem de... Hülyeség belevágni így egy kapcsolatba. És mi van ha a szöszke is csak ugyan olyan, mint Dave volt?
-Mehetünk? - Nyitott be a szobába Niall. Mivel nem válaszoltam ezért felkapott az ölbe és berakott egy tolószékbe majd letolt a kocsiig. Nem ertem minek ez a nagy felhajtás. Hiszen csak az egyik lábam tört el. Beültetett a kocsijába, majd összecsukta a széket, berakta a csomagtartóba a többi cucc mellé és beült ő is. A lámpa pirosra váltott így Niall fékezett és a kormányon dobolva várakozott. Egy pár pillanat múlva nagy tenyerét csupasz, ahol a szoknya nem fedte, majd kezével egyre feljebb haladt. Összerándultam és elakadt a lélegzetem. Leszálltam a fellegekből majd megfogtam kezét és a kormányra vezettem, amire egy mélytorkos kuncogás tört fel belőlle. Néha nagyon nem értem őt.
-Megérkeztünk – monda, én pedig csak néztem nagy házat.
-Nessy. - suttogta érzékien nevem.
-Igen? - fordítottam felé a fejem, mire ajkai vészesen közeledni kezdtek az enyémek felé, majd rátapadtak azokra. Mikor elváltak ajkaink lesokkolva ültem ott, nem tudtam hogy mit mondjak vagy tegyek.  Ő kiszállt a kocsiból es mindent a bejárathoz pakolt, hogy majd beviszi. Engem felkapott az ölebe, és hiába ellenkeztem karban vitt be a hatalmas házba. Gondolataimat egy puha matrac és egy édes csók zavarta meg az arcomon. Ajkai újra közeledni kezdtek enyémekhez, de most másképp. Gyengédséget es védelmet sugárzottak a mozdulatai. Niall felém mászott, hogy mégjobban elérjen és újra csókolni kezdett. Pillanatunkat krákogás zavarta meg az ajtóból, mire ijedten arra fordítottam a fejemet.
-Megzavartam valamit? Niall meg akarod dugni a kiscsajt? - Állt meg az ajtóban egy göndör barnahajú srác és ezerrel vigyorgott. Niall leszállt rólam majd bezárta előtte az ajtót.
-Haver attolmeg hallom es tudom, hogy mit csinálsz az ajtó mögött! - kiálltott a fürtös.
-Neked kuss van Harry, igazán leléphetnél! Menj át a barátnődhöz!-Kiabált vissza Niall.
-Ő is itt van!-Kiabált újra és szinte láttam magam előtt vigyorgását.
-Akkor menjetek el valahova…Vagy tudom is én! Csak menjetek innen! Ez az én házam egyenlőre!
-Miért kérdezte azt h megakarsz-e dugni engem? - kérdeztem elterülve az ágyon, miközben a plafont bámultam.
-Öhm... mert hülye... –Mondta zavartan.
-Niall! - szóltam rá erélyesen mire sóhajtott egyet.
-Én nem akarom hogy ez csak egy... barátsag legyen. Gondolom észrevetted…
-Észre! - mondtam mire kínjában elnevette magát.
-De... nem ertem. Nem akarsz velem osszejönni vagy...? - kérdezte. Rátettem a fejem mellkasára, ő pedig fél kézzel átkarolt.
-Hát én…Két hete történt egy dolog…-Kezdtem.

*Visszaemlékezés*

-Dave! Szállj le rólam! - üvöltöttem barátomra, már szinte hisztérikusan, de nem tette. Vonaglani kezdtem alatta de ő lefogta végtagjaim es erőszakosan csókolni kezdett.
-Nem Babe! Ma este végre az enyém leszel! Nem halogathatod tovább! – mondta, majd újra rátapadt ajkaimra. Megpróbáltam ellazítani a tartásom es visszacsókoltam. Lábammal kezdtem izgatni hímtagját, majd amikor már igazán belefeledkezett a vad csókba megrúgtam érzékeny pontját és kimásztam alóla.
-Dave! Szűz vagyok és az is akarok maradni még! Ilyen áron nem kellessz! – Mondtam, majd felkaptam táskam es kirontottam lakásából

*Visszaemlékezés vége*

-Egy hétre rá közölte, hogy sosem szeretett és már régóta éjszakázgatott az egyik osztálytársammal…. - egy könnycsepp gördült le akaratlanul is az arcomon. Ő szorosan magához húzott és megölelt, majd megpuszilta a fejem búbját. Túlléptem már Dave-en de... ez az emlék nem tűnik el olyan hamar.
-Soha nem tennék veled ilyet. Várok, ameddig akarsz. Ha kell sosem csinálom többé- Csak egy pillanatra fordult meg a fejemben hogy hazudik, de ahogyan tisztán csillogó kék szemeibe néztem minden kétségem elszállt.
-Niall... - könnyeim elapadtak es csak a szemébe akartam nézni.
-Nem számit az idő vagy hogy... milyen korlátok szabnak határokat csak... csak  légy velem. Légy a barátnőm... - mondta, mire hevesen bólogatni kezdtem es lágyan megcsókoltam.
-Köszönöm... - dünnyögtem ajkai közé, mire elmosolyodott es újra megcsókolt.
-Hát haver ezt nagyon elbasztad! – Hallotuk a harsány nevetést az ajtó túlvégéről. Szinte el is feledkeztünk Harry-ről.
-Most komolyan azt vártad hogy hallgathasd ahogy csináljuk?-Kérdezte Niall.
-Csak kíváncsi vagyok hogy még mindig jobb vagyok-e az ágyban, mint te.-Jött a válasz.
Elnevettük magunk ezen, majd belepuszilt a hajamba és bekapcsolta a TV-t.

5 megjegyzés:

  1. Ez cuki! Niall a legjobb! Zayn meg megszallott!😃

    VálaszTörlés
  2. Harry pedig.... inkabb hagyjuk....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. XDD köszönöm XDD senki nem tagadhatja hogy Niall a lrgjobb! XD és sztem Harry meg... őőő... rá tényleg nem lehet semmit mondani :D

      imádlak te drága!!!♥♥♥

      Törlés
  3. Annyira ariiiii!!! Igazad van Fanni Harryvel kapcsolatban! Most komolyan ebben versenyezni?!?!?! Amúgy annyira ariiiiik! Nagyon várom a kövit, siess! :-) ;-) ♡♡♡♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahw... megeszlek titeket ^^ pezznek meg nem hagyok semmit belőletek! ;-) imádlak benneteket!

      Törlés