2015. március 29., vasárnap

1. Fejezet


-Elise szemszöge-


A függönnyel kettéválasztott teremben a lányokat es a dobó fiúkat baloldalra küldték. Szeretem a softballt, szerintem könnyebb, mint a baseball így nem vagyok benne annyira béna. Annyira. Mellettünk a 3 dobónak választott fiú valamin nevetett. Zayn köztük volt. Tulajdonképpen ő a legjobb játékos meg a haverjai. Őt es Harryt edzik dobónak, Liamet catchernek, Loui es Niall pedig egyszerűen csak azért van itt, mert Zayn is. Mintha, te nem ezért lennel itt... gyúnyolódott velem a saját lelkiismeretem. Elhesegettem a gondolatot, hiszen szeretem a Base/Softballt. Eddig baseballoztam is, de nemrég töltöttem be a 16-ot, így már csak Softballt játszhatok ami tulajdonképpen a "lány baseball"
Elkezdtük a dobálast a lányokkal én közben természetesen Zaynt néztem ahogyan felkészül és eldobja a labdát. Zayn a szomszédunkban lakik, de nem nagyon szoktunk beszélgetni, a köszönésen kívül soha egy szót nem váltottunk. Csak néztem messziről... Stellával dobáltam mint mindig aki természetesen közben Harrynek tette magát, aki rendszerint kap az alkalmon es visszakacsingat rá, meg olyanokat kiabál neki hogy jó a csípőmozgása. Nekem ilyet Zayn soha nem mondana...
eldobtam a labdát, persze messzire elment ugyanis a becsapódási helyének semmi köze nem volt ahhoz a helyhez ahol Stell állt. Elindultam en érte, mert neki esze ágában sem volt, inkább odament Harryhez es valamit nevetett vele. Nem siettem el a dolgot, komótosan ballagtam az elgurult labda után.

Láttam hogy Zayn lép egyet az elgurult labda felé es felveszi.
-Ez nagyobb, mint a két herém együtt véve. -mondta a labda nagy méretére célozva. Persze erre a hülye mondatra elvörösödtem es nem figyeltem, hogy már eldobta a labdát így az az arcomnak csapódott. A kellemetlen fajdalom szétterjedt az arcomban es bekönnyezet a bal szemem. 
-Basszus... Azt hittem elkapod!- kiáltott ide nekem amitől még jobban zavarba jöttem. Susan a lányok edzője jött oda hozzam es kérdezte meg hogy jól vagyok e. Esetlenül bólintottam es megtapogattam az arcomat. 
-Ú, jól vagy?- fogta meg Stell a vállamat, de neki sem válaszoltam csak bólintottam. 
-Sus, kikísérhetem megmosni az arcát?- nézett boci szemekkel az edzőre aki bólintott, mi pedig kimentünk. 


*5 órával később*


Mar Vanessa-val a legjobb barátnőmmel ültünk egy kávézóban es beszélgettünk, épp elmeséltem neki hogy milyen kínos volt hogy nem kaptam el amit Zayn dobott...
- Figyelj legalább hozzád szólt!- lökte meg a vállamat.
- Ajjmar...najó mindegy, na és veled meg Dave-vel mi van? bocsánatot kert már...vagy legalább valami?
-Nem...le se szarja a fejemet...pedig…nekem ez annyira fáj… - Biggyesztette le a szájat az egyébként mindig életvidám barátnőm.
-Jaj Nessy...nem kell ilyen barmokkal foglalkozni...Te szép vagy, ha más kellett neki, akkor hülye. Most is téged bámul az a pasi!- Mutattam rá a tőlünk kettővel arrébb levő asztalnál ülő fiúra, aki egyébként tényleg végig Vanessa-t stírölte.
Ness felnevetett es hátrakacsintott a pasira aki rögton elpirult, es bújta tovább az étlapot.
-Na végre!- kiáltott föl amikor meglátta hogy a pincér a mi kávénkkal lavírozik az asztalok között. Hideg volt es nagyon vágytam mar arra a kávéra, rögtön le is forráztam vele a nyelvemet.

5 megjegyzés:

  1. Jujjj Pezzzz ez annyira jooooo!!!! ❤

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó!! Nem is tudom ki olvashatta először ;)♥ tehetséges vagy! Remélem meg lesz a minimum elvárt 200 rész :D
    XxNessy69

    VálaszTörlés
  3. Mikor lesz köviii? ❤❤❤❤
    Mert annyira fantasztikus ez a blog. Uugy teccik!!!
    Imádom azt ahogy írsz es amit írsz!
    Imaaaadlak! 😚😚💕❤💕❤
    Varom a kovit!

    VálaszTörlés
  4. Pénteken vagy szombaton felteszem. Annyira aranyosak vagytok! Köszönöm, hogy írtatok! Puszi:
    Timi

    VálaszTörlés