2015. április 29., szerda

9/I. Fejezet: Valami, ami összeköt


Előszó: Szisztok! Itt lennék a következő résszel, egyenlőre az első felével. a Másik sokkal hosszabb! ;-) Jó olvasást puszi!
-Elise szemszöge-

Délután elég rosszul éreztem magam, így nem mentem baseballra és Nessy-hez sem mentem be, de azért felhívtam.
-Mi bajod is van?-kérdezte kíváncsian. Összeszedtem gondolataim és megszólaltam.
-Hányás, éhség és alhasi fájdalmak.-mondtam. Nessy a mondatom végére hegyezni kezdte füleit. Akkorát nyelt, hogy a telefonon keresztül tisztán lehetett hallani. Csönd telepedett a vonalba majd belekezdett.
-Zaynen... v-volt gumi?!-dadogta. Átfutottak az agyamon újra a történések. Semmire nem emlékeztem, így mit sem törődve Nessyvel csaptam le a kagylót és elindultam a nőgyógyászom felé. Komolyan megijedtem. Nem akarok semmilyen betegséget elkapni!
***
-A jó hírt mondjam előbb vagy a rosszat?-kezdte Dr.Winsh amitől nagyon beijedtem.
-Hát…Talán inkább a jót…-Válaszoltam tétován.
-Szerencsédre nem kaptál el semmilyen nemi betegséget. Egészséges vagy mint a makk de…-Akadt el.
-De?! - kérdeztem türelmetlenül, mire csak egy zavart pillantást kaptam.
-A rossz hír pedig hogy terhes vagy…Nagyjából tudom, hogy mi történt, így megértem hogyha nem szeretnéd megtartani a babát.-Nézett rám.
-Nem…Én…Megtartom…-Dadogtam, sokkos állapotban. Ha anya megtudja…És ha bárki más…
-Azért még gondold át…Nagyon fiatal vagy..-Vettett rám még egy futó pillantást
Fájó szívvel sétáltam végig a már kihalt utcán. Egyszerűen nem tudtam elhinni, hogy Zayn ilyen... Annyira elvakított a menőzése… A gyönyörű barna szemei… És az a csók…  Az ultrahangos képen nem sok látszott, de tudtam ő lesz a leggyönyörűbb a világon. Nem érdekel, hogy az emberek mit gondolnak majd…Elszökök a világ elől és akkor senki nem bánthat. Nem fogom elvetetni. Ő az én gyermekemm…És Zayn-é…Vajon mennyire fog hasonlítani rá?-Tűnödtem az eget nézve. A csillagokat felhők árnyékolták be. Fáztam. Pedig nem volt annyira hideg. Csak egyszerűen úgy éreztem hogy mindenki elhagyott. Nincs senki akivel beszélhetnénk…Nincs senki aki megértene…. Egy részeg társaság fordult be a sarkon, hangosan nevettek és láthatólag nagyon jól érezték magukat. Újra elfogott az émelygés így leültem egy padra. Bambulásomból egy fekete alak zökkentett ki. A hangját azonnal felismertem.

4 megjegyzés:

  1. Viiiii! Annyira jóó! Mini Zayn!!!!! Holnap felrakod a 2. részt? Úú el sem hiszem! Ez annyira szupcsi-mupcsiii!! :-) ;-) :-P :-D ♡♡♡♡♡ Imádlak!!!

    VálaszTörlés
  2. ,, Csak egyszerűen úgy éreztem hogy mindenki elhagyott. Nincs senki akivel beszélhetnénk…Nincs senki aki megértene…. "
    Ez a mo dat annyira de annyira teccik jo es....ajj...imiadom.
    Csak igy tovabb drágáim!!!,❤ :-*

    VálaszTörlés