2015. április 4., szombat

2.Fejezet: Első csók.


Előszó: Sziasztok! Meghoztam a következő részt, remélem tetszeni fog! 
Puszi: Az Írók

-Zayn szemszöge-

A srácokkal piáltunk a kertünkben. Nem mentünk edzésre, mert Én megtehetem, Ők meg nem mennek, ha Én sem. Egyedül Liam ment el aki egyébként sem ihat a veséje miatt. Harry énekelgetni kezdett. Nem voltunk még részegek, egyszerűen csak jókedve volt. Loui persze rögtön hozzákornyikált Én pedig magamba döntöttem még egy sört. Pont ekkor láttam meg, hogy a szomszéd lány hazafele tart. Gondoltam köszönök neki.
-Elise szemszöge-

Éppen Stell boldog meséjét hallgattam arról, hogy az éjszakát Harrynél töltötte. Nekem ez elég bizarr, de Ő nagyon örült neki.
-Most meg azt mondta, hogy nem jön, mert Zayn-nek nem volt kedve.- nézett a telefonjába. Biztos Harry-vel sms-ezik.
-Nézd mit írt miután hazamentem tőle!-mutatta felém a telefont. "Fantasztikus voltál hercegnőm ;) " olvastam a kijelzőn.
-Ez tök jó! Cukik vagytok együtt. -mondtam neki gyorsan, mert hívott minket az edző bemelegíteni.
Hazafele mentem, már  sötétedett, hiszen tél volt és elég késő.
Zayn-ék a kertben voltak, mikor hallottam, hogy énekelnek. Legnagyobb meglepetésemre Zayn rám köszönt es odajött a kerítéshez.
-Szia!-mondta még egyszer és odahívott magához. Dőlt belőle az alkoholszag, el kellett fintorítanom az orrom, de mégsem mentem el. Kezével átnyúlt az alacsony kerítesen és a hajamnál fogva magához rántott és erőszakosan megcsókolt. Hirtelen elöntött a forróság, bármennyire is undorító volt egy részeggel csókolózni. Láttam, hogy a mi házunkban felkapcsolódik a teraszon a villany. Gyorsan ellöktem magamat a kerítéstől. Zayn röhögve hátrament a kertbe Én pedig odamentem anyához, aki pont kijött az ajtón.
-Már fel akartalak hívni, 10 perce itt kellene lenned!-ölelt magához anyukám.
-Nem vesztem el, csak késett a busz.-nyugtattam meg. Hallottam, ahogy a hátam mögött Zayn-ék felröhögnek. Nem rajtunk nevettek, hiszen nem hallhatták, amit beszélünk.
-Máskor hívj fel, ha késik! Izgulok érted!
-Persze anya. Ígérem hívlak majd.-löktem be az ajtót és rohantam fel a szobámba, hogy írjak Ness-nek. Miután kiveséztük a témát elmentem fürdeni es arról álmodoztam, hogy ez a csók milyen lett volna, ha Zayn is tudatában van annak, amit tesz.
Anya környezetvédő, így gyorsan elzártam a vizet mielőtt rám szólna. Felvettem a pizsamámat és már semmi másra nem vágytam csak, hogy ágyba kerülhessek és aludhassak. Egy ismeretlen szám hívott, de nem vettem fel.

5 megjegyzés:

  1. Ez a rész is annyira fantasztikus mint az előző!!!! ❤❤❤ imádom!!!!
    Mikor lesz a kövi rész ❤💕💕?

    VálaszTörlés
  2. Viiiiiii!! Siker itt is kommentelek vagy nem tim mit csinálok de viiiiii! Fantasztikus imádom!!! Várom a kövi részt de nagyon!! :) ;) ♥♡♥♡

    VálaszTörlés
  3. Viiiiiii!! Siker itt is kommentelek vagy nem tim mit csinálok de viiiiii! Fantasztikus imádom!!! Várom a kövi részt de nagyon!! :) ;) ♥♡♥♡

    VálaszTörlés
  4. Hupsz kétszer küldte el! Na nem baj akkor is fantasztikusan ultra brutál über über ultra nagyon...szupcsiiii a blog!! Viiiii!! :) ;)
    Szeretlek titeket!

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm, hogy írtatok nagyon cukik vagytok! Mi is imádunk titeket! :-*
    Ezért most felrakom a 3. részt!
    Puszi:
    Timi

    VálaszTörlés