2015. április 21., kedd

7. Fejezet: Az igazi Zayn

Előszó: Sziasztok! Itt a következő rész ahogyan ígértem, nem tudom hogy mit gondoltok majd róla Gréta te már így is utálod Zaynt ;-) Najó nem spoilerezek, jó olvasást! 
Puszi:
Timi
-Elise szemszöge-

A dobó elkezdte a mozgás én pedig felkészültem. Ha kiesek vége a meccsnek és nyernek. Egy páran biztatóan előrekiáltanak, de csak a labdára koncentrálok. A lány kezéből kirepül a labda felém. Elkezdem a berögzült mozdulatot, de a felénél megállok. Magas a dobás. A dobó kifújja a levegőt és újra készül. A fejem fölé emelem az ütőt. A labda újra felém tart én pedig meglendítem a kezemben tartott softball ütőt. Egy halk koppanást hallok, ahogy a labda és az ütő találkozik. Szinte fel sem fogom, hogy sikerült, csak amikor hátulról ”Fuss már!” kiáltásokat hallok. Eldobom az ütőt és rohanni kezdek az 1-es base felé. De már késő. A bíró outot kiállt én pedig csalódottan veszem le a fejemről a helmetet és indulok le a pályáról. A többiek szeméből szikrázik az indulat, csak Susan és Stella jegyzi meg hogy egyébként szép ütés volt. Felkapom a táskám és elindulok kifelé a folyosóra. Ismerős dallamot hallok, rögtön dúdolni kezdem a számot csak percek múlva jövök rá, hogy ez a csengőhangom. Gyorsan kikapom a táskámból a telefont és fogadom az ismeretlen szám hívását.
-Hallo?-Szólok bele. A vonal túl végéről egy férfihangot hallok. Eszeveszett hadarásából egy szót sem értek meg, de a hangja nagyon ismerős.
-Niall?-Kérdezem meglepetten. Ő szintén hasonló hangszínnel válaszol.
-Honnan tudod a nevemet?-kérdezett vissza.
-Elise vagyok…Egy egyesületben sportolunk.
-Ja télleg…-Érződik a hangján, hogy csak úgy tesz mintha eszébe jutott volna hogy ki vagyok.
-Szóval mért hívtál? Egy szót sem értettem….
-Vanessát..szóval volt egy kis balesete és a te számodat találtam meg a tárcájában, meg az anyukájáét, de ő külföldön van.-mondta.
-Balesete? Mi történt?-A fejemben ezer kép játszódott le amin éppen a barátnőm haldoklik. Szörnyülködésemnek Niall hangja vetett véget, de továbbra is nagyon aggódtam érte.
-Elütöttem…-Valotta be.
-Hol van most?!-kérdeztem rögtön.
-Mentővel megyünk a legközelebbi kórházhoz.
-Az hol van?
-Mittudomén…-Mondta. Nem válaszoltam csak kinyomtam a hívást és rögtön anyát tárcsáztam, hogy vigyen el a legközelebbi kórházba, mert Nessyt elütötték, SOS.
10 perc múlva már itt is volt és köszönetáradat közepette eldobott a kórházig.
-Egyedül kell hazajönnöd, mert nem leszek otthon, de kérlek nagyon vigyázz magadra…Hívj ha elindultál és ha hazaértél!
-Oké! Persze! Szia, anya!-Vettem oda neki miközben rohanni kezdtem befele az épületbe. A porta felé vettem az irányt továbbra is futva.
Hirtelen valaminek, vagyis inkább valakinek csapódtam neki. Egyensúlyomat elvesztve zuhantam volna a földre, ha nem kap el. Felnéztem. Egy mélybarna szempárral találtam magam szembe, amitől a szívem még hevesebben kezdett verni, mint eddig.
-Elise.-Nézett a szemembe Zayn. Engedett a szorításából és kezét az arcomra helyezte. Hüvelykujjával végigsimított az ajkam vonalán. Felsóhajtottam, ő pedig félrevont.
Gyönyörű telt ajkai elváltak egymástól. 
Nekipréselt a falnak és ajkait végre az enyémen érezhettem. Annyira édes volt és mámorító.
 Átkaroltam, hogy a pillanat örökké tartson, de eltol magától.
-Várj…Ne itt…-Utalt a minket körülvevő és bámészkodó idős nénikre. Megragadta a csuklóm és öles léptekkel a folyosó felé vette az irányt. Belökte a női mosdó feliratú ajtót és betolt egy fülkébe.
A szemén furcsa sötét árnyék vonult át.
Kezeit a derekamon pihentette úgy csókolt tovább. Beletúrtam dús sötét hajába. Ezelőtt sohasem csókolóztam senkivel, de Zayn egyszerűen eszméletlenül csókol. Ha nem szorítana erőssen összecsuklanék. Ujjaimmal végigszántottam dús fekete haját. Kezei bebarangoltak a pólóm alá meztelen bőrömet simogatva. Hirtelen megragadta a pólóm szélét és felrántotta. A meglepődöttségtől még ellenkezni sem tudtam, így könnyedén áthúzta a fejemen, majd a WC deszkára terítette és engem lelökött rá. A hátam egy kemény csőnek ütközött. Zayn kivette a nadrágjából az övet és a fejem fölé emelte a kezemet.
-Mit csinálsz…?-Motyogtam miközben próbáltam kiszabadítani a csuklómat. Válaszol egy rövid csókot hagyott az ajkaimon, majd elindult lefelé, miközben kigombolta a nadrágomat.
-Zayn ne….Én még…-Kezdtem és szabadulni próbáltam, de erőssen lefogott.-Ne csináld kérlek….-Mostmár könnyek áztatták az arcomat, de ez őt nem érdekelte. Újra fölém hajolt, de nem nézett a szemembe.
-Nézd mit tettél velem…-Suttogta és hozzám simult. Úgy éreztem mintha egy követ nyomtak volna az alhasamnak.
-De én ezt nem akarom…-Tiltakoztam újra és kiálltani akartam amikor lehúzta a sliccét, de befogta a számat….

8 megjegyzés:

  1. Váó váó váó ez aztán igazán nagyon nagyon nagyon cool lett! Kár hogy nem irtad a részleteket! :-P És szegény Vancsella ott maradt szegény egyedül mig ők igy "játszadoznak". Hihi! Alig várom a kövit! :-D :-);-)
    Viiiiiiiii!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :-) Részletek? A Mesi megfertőzöt....
      Jah ez egy kicsit köcsögség, de sebaj. És igen....Játéknak indul...
      A kövit pedig nemsokára hozom.
      ;-)
      Pusziiiii

      Törlés
  2. Na ne mar! Komolyan itt hagytad abba?!?!?!?!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amugy jo csak... ajj ugye most rakod fel a 8-at???????

      Törlés
    2. Nem akartam részletezni, hogy mit csinál vele....De szerintem mindenkinek leesett. 3-4 nap múlva. Addig találgassátok a folytatást :-P
      Pusziii

      Törlés
  3. És én szetetem Zaynt csak most nagyon khm...hogy is fogalmazzak...kanos szóval perverz ( rossz hatással vagytok rám ;-)), de attól még szeretem naaaaaaa!!! :-);-) Viiiiii cukker falatkám várom a kövit! :-):-D

    VálaszTörlés
  4. Aaaaaa pont most kellett abba hagynod?! :D
    Minde1 a fejemben lejátszódott a sztori es nagyon hogy is mondjam...izgalmas volt... :D
    Aaaa es amugy annyira király ez az egesz blog...imadooom. Ez lett a kedvenc blogom. ❤❤❤ csak igy tovabb Pezz :-*

    VálaszTörlés