2015. április 25., szombat

8. Fejezet: Jó hírek.



-Elise szemszöge-

 -Nessy...-borultam rá az agyon fekvő baratnőmre. Az egyik lába be volt gipszelve a fejen pedig egy nagy zúzódás volt.
 -Elise...mért sírsz?-kérdezte erőltenül.
 -Az most nem számít...te jól vagy? Annyira sajnálom, amit mondtam neked...Ne haragudj rám...Az én hibám hogy most itt vagy.- Zokogtam tovább.
 -Persze hogy jól vagyok. Csak a lábam tört el és a 'vérről' is kiderült, hogy csak anya híres zseléje aminek puding állaga van. - nevetett majd elmosolyodott - Egyáltalán nem a te hibád. - szorosabbsn megöleltem mire elnevette magát újra.
- De ha lehánylak az a te hibád lesz - erre én is elnevettem magam és elengedtem.
- Újra a régi vagy és még a hülye megjegyzéseid is visszatértek. - egy olyan 'hát ja...' választ adott szintén mosolyogva.
- Ne kerteljünk. Történt valami más is. Igaz?
 -Igen...csak...igazad volt...az előbb...-Kezdtem bele, újra elsírtam magam.
-Ne sírj Elli...Mondd mi történt. - nyújtotta ki felém a kezét, én pedig megszorítottam
-Zayn...Találkoztam vele, most amikor rohantam volna hozzád....Csókolni kezdett, aztán behúzott egy wc-fülkébe....először fel sem fogtam, hogy mit akar, csak amikor mar késő volt..-zokogtam.
-Mit csinalt veled az a barom?!-Csattant fel. Felakart ülni de felszisszent és visszafeküdt.
-Megkötözte a kezemet...aztán…-Itt megint megakadtam…Nem sok mindenre emlékszem…Csak hogy nagyon fájt. A suliban sokszor cikiztek, hogy még szűz vagyok, de eddig szinte semmilyen kapcsolatom nem volt férfival és még soha nem kívántam meg senkit. Hogy volt képes megerőszakolni? Mért nem kapcsoltam előbb? Könnyeim eláztatták az arcomat, a reggel feltett szempillaspirál már rég a nyakamon folyt.
-Jézusom...Na majd ha leveszik ezt a szart a lábamról, elbánok vele! Ilyet tenni egy nővel...- majd sírva nevettem ahogy elképzeltem. Persze persze. Ness megver valakit. Hát ez nem jött össze Nessykém.
-Köszönöm…-Motyogtam.
-Hogy péppe akarom verni a szívszerelmedet? - misolyogtam.
-Nem...Hogy nem mondtad azt, hogy én megmondtam…
-Azt nem kell köszönni...-szorította meg a kezemet. Én is elmosolyodtam.
-Meddig leszel itt?-Kérdeztem.
-Pár hét, aztán hazamehetek csak suliba nem mehetek még a lábam miatt elég sokáig. Meg fogok halni az unalomtól...-Húzta el a száját, amikor az éjjeliszekrényen sms-t jelzett a telefonja. Odaadtam neki, ő pedig feloldotta a képernyőt es elmosolyodott, majd gyorsan pötyögte is a választ-
-Ki az?-Érdeklődtem.
-Niall. Azt kérdezi hogy hogy vagyok...- mutatta felem a képernyőt. Én is elmosolyodtam. Nem gondoltam volna Niallről hogy ilyen figyelmes...
Egyszer csak Niall lépett be az ajtón. Egy csokor virág volt a kezében es eléggé látszott rajta hogy el van pirulva. Még sosem láttam ilyennek. Amint meglátott gyorsan letette a virágot majd kirohant. Nem értem mi ütött belé. Kérdőn néztem Ness-re mire zavarában elfordította a fejét
-Öhm... biztos csak... bűntudata van amiért elütött! - kezdett pirulni. Annyira bénán hazudik, hogy elnevettem magam. Újra. Még egy órat beszélgettünk mindenféle jelentéktelen dologról, majd Anya értem jött es hazavitt. Kifaggatott, hogy mi történt Nessy-vel es velem. Mindent elmondtam neki, kivéve természetesen ami Zayn-nel történt.


-Niall szemszoge-

Reggel fáradtan keltem. Ness-el több mint hajnali 5ig beszélgettünk, így zombiként mentem be a munkahelyemre. Szerencsére sokan voltunk bennt, a vevő pedig kevés volt így hazaküldtek pihenni. Hülye lettem volna hazamenni, így gyorsan átöltöztem Starbucks-os egyenruhámból az utcaiba majd elindultam a kórházba. Útközben megláttam egy virágárust es bementem venni egy csokor azáleát. Kifelé menet írtam Vanessa-nak egy SMS-t. Mikor beléptem a szobába ott Nessy mellett ott térdelt Elise is. Zavaromban nem tudtam, hogy mit csináljak így csak leraktam a virágot és kimentem. Beültem a kocsimba es vártam, de hogy mire azt én sem tudom. Felhívtam Loui-t aki elmesélte a tegnap estét, hogy ki hány csajt szedett fel, meg hogy sajnáljak hogy kimaradtam, de engem valahogy nem izgatott. Végül letettük és egyedül maradtam a gondolataimmal, majd kb. egy óra elteltével SMS-em jött: "Tiszta a terep XxNessy." Mosolyogva olvastam a nevet, majd kiszálltam a kocsiból és visszamentem hozzá. Mikor beléptem a korterembe, Ness éppen a csokor azáleát szagolgatta, majd mikor felem fordította fejet elmosolyodott.
-Hello Romeo! Finom a virágod.-Köszöntött miközben leültem mellé a székre. Perverz féloldalas mosollyal néztem rá, mire felkapott egy újságot maga mellől, feltekerte es megcsapott vele.
-Héé!-Kiálltottam fel tettetett felháborodással. Éppen fel akartam állni, mikor az orvos lepett be a szobába.

-Nessy szemszoge-

-Jó hireim vannak Miss Green.-Kezdte, aminek igazán megörültem.-Hamarabb hazamehet, de csak azzal a feltétellel, ha van aki vigyáz magára.-Mondta, mire gondolkozni kezdtem, Niall pedig látszólag jól szórakozott ezen.
-Anyám orvos, de elutazott Dublinba levezetni egy szülést, aztán pedig konferenciára megy. Az apám pedig üzleti úton v...-kezdtem de a szöszi mellettem könnyedén félbeszakíott.
-Én vállalom! Úgyis őszi szünet van es nekem semmi dolgom, szóval...-szemeim kikerekedtek es nem tudtam mit szólni a sokktól. Hiszen csak egy napja ismerem. Nem kellene megbíznom benne, ki tudja milyen szándéka lehet… De ahogy kék szemeibe néztem, amik körül aranyos nevetőráncok gyűltek össze…. Aprót bólintottam.
-Köszönöm Mr…?-
-Mr.Horan.-Fejezte be a mondatot, amire Dr.Taylor csak bólintott majd kisétált.
-Nem is ismerlek es ha ismernélek, sem kérhetném tőlled...-kezdtem, de elbizonytalanodtam. Niall pimaszul elmosolyodott.
-Idővel majd megfogsz...-mondta, majd lehajolt az arcomhoz es ajkával lágyan vegigcsókolgatta azt, fülem tövétől az állkapcsom vonalán keresztül, majd kisétált. Döbbenten néztem utána, és az arcomhoz kaptam. Jóleső borzongás futott végig rajtam és elmosolyodtam. Nem tétovázik a srác! De nem mondtam, higy nem élveztem...

12 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Koszi :* de ennel irtam mar jobbakat is. Sokkal :D

      Törlés
  2. Mondta Pezz hogy te irtad a CUKI rezst!!!!😄😄😄😄😄

    VálaszTörlés
  3. Cukiiii!!!! Kis ír manóm elpirult. Egyem meg!!! ❤❤❤ :-*

    VálaszTörlés
  4. Viiiiii!!! Annyira ügyi-bügyik vagytok! Imádlak titeket! Alig várom a kövit! És tényleg nagyon szupiiiii lett!!! Hihi! ♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡ :) ;) :) ت

    VálaszTörlés
  5. Viiiiii!!! Annyira ügyi-bügyik vagytok! Imádlak titeket! Alig várom a kövit! És tényleg nagyon szupiiiii lett!!! Hihi! ♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡ :) ;) :) ت

    VálaszTörlés
  6. Viiiiii!!! Annyira ügyi-bügyik vagytok! Imádlak titeket! Alig várom a kövit! És tényleg nagyon szupiiiii lett!!! Hihi! ♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡ :) ;) :) ت

    VálaszTörlés
  7. Miért irja ki háromszor?! Na mindegy akkor most már háromszorosan értem!!! Viiii! Siessetek a kövivel! :) ;) ♡♡♡♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Madárkám, hogy rád mindig számíthatok és a 3x kommentjeiddel :D ígérem sietünk. Vagyis Pezz

      Törlés